keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tää menee toisin kuin luvattiin, mut laulan menköön niin

Hellou :-------)
Nyt sain vihdoin käytyä omat kuvat läpi ja saan ne tänne nähtäväksi :----)

16.7.
Aloitimme matkan kohti Joensuuta. Matkalla pysähdyttiin Juvan ABC:llä. 15 kilometrin päässä Joensuusta tarkastimme majoituksen, ja jatkoimme sieltä Ilosaarirockiin... :---)
Tänään esiintyi mm. Happoradio ja bongasin yhden julkkiksen :-----D Majoitukselle päästiin noin puolen yön aikaan, kun ei Siekkarit jaksanut kiinnostaa kuitenkaan... Päivän kuvasado:



Vip-passi nimellä varustettuna :-----)
Vip-alueella =)
Päälava
Minä ja Juuso aka Aleksi Ruuskanen =) Jeejee CXX

Todellista taidetta

Samoin tämä XD

17.7.
Tänään vaihdettiin majoituspaikka Liperistä Joensuun Sokos Hotel Vaakunaan... Ei kuitenkaan oltaisi sittenkään saatu huonetta ennen kolmea, ja halusin silloin olla festarialueella silloin, joten jätimme kaikki tavarat auton takakonttiin ja menimme festarialueelle suunniteltua aikaisemmin. Ennen festarialueelle menoa kävimme Joensuun kirkolla ja otimme kuvia sen ympäristössä. 








Ehdimme käydä vip-teltassa juomassa yhden kokiksen ja sen jälkeen katsastimme Samuli Putroa puolisen tuntia. Sieltä menimme hyvissä ajoin YleX-lavalle telttaan ja otimme isän kanssa eturivin paikat ennen Laura Närhen keikkaa... Laura Närhen jälkeen menimme takaisin vip-alueelle, söimme ruoan ja hengailimme teltassa (ja otimme kuvan Jägermeister-pullon kanssa XD) ennen Stellan keikkaa, joka jäi osaltamme viimeiseksi keikaksi.






Minä ja Jägermeister XD


 Illalla kävimme vielä syömässä Amarillossa ja ylläni oli tämän asu.


Mekko on Veromodasta ja paita JC:stä =)
 18.7.
Tänään lähdimme kohti Imatraa. Sitä ennen kävin Joensuun Jim&Jillissä ja ostin Cheap Mondayn t-paidan ja Piecesin leopardikuvioisen putkihuivin. Matkalla Imatralle pysähdyimme muutamilla kätköillä.

Jossain Joensuun ja Imatran välillä :)


Rest Stop Pyöreälampi




Lohela


Imatralla haettiin useampi kätköjä ja kuvasin maisemia yhden läheltä.




Muokkasin XD


Imatralla käytiin myös rajavyöhykkeen lähellä, rajavartioaseman lähellä ja rajanylityspaikalla.





Taivas matkalla Helsingistä Turkuun päin


Tänään on taas laiska päivä ja oon kattonu koko päivän Twin Peaksia... Huomenna on lähtö laivalla ja lauantaina Särkänniemeen... Kiirettä pitääpi XD



Peace&♥: Noora

Ei kommentteja: