perjantai 15. huhtikuuta 2016

NYX fever




Tänään meillä piti olla tunnit 8-12, mutta lopetettiin klo 10.
Sieltä lähdin sitten suunnitelmien mukaisesti autolla Myllyyn, kun mikään lounaspaikkakaan ei ollut vielä auki.
Tänään nimittäin tulivat myyntiin NYXin tuotteet viimeisissä Sokoksissa (ihmettelen yhä miten Turku on viikon Tamperetta ja Helsinkiä jäljessä) ja olin päättänyt mennä Myllyyn, kun epäilin, että Wikkellä olis enemmän tunkua. Puoli 11 jälkeen olikin aika hyvä hetki mennä Raisiossa NYXin hyllylle (paikalla oli max 10 ihmistä mun lisäksi koko sinä aikana, kun hyllyllä seisoin) ja valinnan vaikeus olikin odotettua suurempi. Nopeimmat asiakkaat saivat muuten kaupan päälle meikkipussi, joten mäkin semmosen sain ja se on oikeestaan aika hauska, haha!

Ihan ensimmäisenä tosin nappasin tuon meikin kiinnityssuihkeen (10,50 €), koska ennustan sen olevan erittäin suosittu tuote ja mahdollisesti myyvän jopa loppuun jossain vaiheessa.
Kahta muuta tuotetta arvoinkin sitten varmaan vartin :D Lopulta päädyin hommaamaan peitevoiteen, joka oli suht edullinen (7,90 €), koska tarvitsen uuden kuitenkin jossain vaiheessa piakkoin. Huulituotteista päädyin lopulta mattahuulipunaan sävyssä Natural (9,50 €).
Pikaisten testailujen perusteella tykkäsin varsinkin tosta mattahuulipunasta, joka oli paljon nudempi kuin se näytti kädelle levittettynä. Sävy oli aavistuksen liilahtava, mutta silti neutraali eikä myöskään erityisen kuivattava mattalopputuloksesta huolimatta!
Peitevoide oli hieman normaalisti käyttämääni Maybellinen FitMetä paksumpaa, mutta vaikutti ihan kelpo tuotteelta. Sitä tulen testailemaan enemmän seuraavien viikkojen aikana meikin kiinnityssuihkeen lisäksi.

Sokos-käynnistä jäi positiivinen kuva noin ylipäänsä ja pieni "NYX-kuume" jäi päälle. Kovasti tekis mieli muun muassa sitä korostus- ja varjostuspalettia ja kulmaväriä, mutta niihin palaan luultavasti myöhemmin.

Eilen saapui postissa muuten myös uusi kappale mun puhelimesta, josta lyhyesti mainitsinkin edellisessä postauksessa. Päädyin ostamaan saman puhelimen eli Sony Xperia Z3+:n, koska olin siihen niin vankasti tykästynyt :)
Tän postauksen kuvat on itse asiassa otettu kyseisellä puhelimella ja kuvat näyttää kieltämättä ihan hyviltä.
Enää on myös jaksettavana enää viikko koulua ja pari projektia, sen jälkeen alkaa parin kuukauden kesäloma!


Ei kommentteja: