sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Caught in the fire, say oh, we're about to explode

Leavesdenin studiot part 1

Kuten edellisessä Lontoo-postauksessa mainitsin, mulla on niin paljon kuvia Leavesdenin Studioilta, että päätin tehdä pelkästään studiokierrokselle omistetun postauksen =) Monet näistä about 550 kuvasta oli mun mielestä kivoja jaettavaksi teidän kanssa, joten päätin, että tämäkin aihe on hyvä jakaa kahteen erilliseen postaukseen.
Varoituksen sanoiksi kerrottakoon, että postauksista saa jonkin verran käsitystä siitä, mitä kaikkea kierroksen varrella on, joten jos ET TAHDO SPOILAUTUA, niin ei kannata selata pidemmälle. Nyt kun varoitus on siis annettu, niin voin siirtyä aiheeseen =)

Eli siis studiot sijaitsevat Watfordin keskustasta pohjoiseen Leavesdenissä. Watford Junction on Lontoosta  nopeimpien junien kanssa noin 20 minsan matkan päässä, ja kun meillä oli viikon travel cardit, niin saatiin helposti hoidettua myös junamatkat Watfordiin ja takaisin.


Asemalta mentiin sitten studioille maksullisella bussikuljetuksella. Kuvia vielä viime postauksesta:





Edellisessä postauksessa päästiin siis vasta studioiden ulkopuolella, mutta nyt mennään sisään!

Liput varattiin vähän "myöhään", vasta 1-2 viikkoa ennen matkaa, mutta onneks ei sitte missattu nettisivujen mainosta Summer Spells -teemasta, joka alko meidän matkaviikon perjantaina. Siispä ostettiin liput perjantaille.


Koska tultiin paikalle hyvissä ajoin, ehdittiin ihmetellä jonkin aikaa studioiden aulassa ja hengailla vähän etukäteen ihanassa myymälässä ♥ Ja törmäsinpä kaikista maailman ihmisistä yhteen tuttuunkin (terkkuja Olkku, jos luet tätä) XD
Mulle otettiin tilattaessa sisäänpääsyn (£29) lisäksi digital guide ja semmonen opasvihko, jotka maksoi vissiin £4.95 sisäänpääsyn päälle. Siksi kuljeskelinki koko kierroksen kuulokkeet ja iPod touch kaulalla.


Maistiaisia aulassa =)
 Kierroksen aluks jonotettiin sisälle johonkin huoneeseen, jossa oli valomainoksia, ja tää joku opashenkilö selitti meille lyhyesti mitä tuleman pitää. Seuraavaks meidät vietiinkin viereiseen tilaan kattomaan lyhyt filmipätkä, jonka jälkeen itse kierros sitten lähti käyntiin Suuresta salista.


...Ja ovet avataan!

Suuressa salissa oli vielä yks työntekijä, joka selitti meille jotain, mut sen jälkeen kierrosta jatkettiin pitkälti omatoimisesti. Kuten näkyy, melkein kaikissa kuvissa on melko pehmeä valaistus, koska kierroksella oli hämärää ja vähän valoa, ja kuvasin 50 millisellä objektiivilla, että saisin mahdollisimman tarkkoja ja valoisia kuvia :)

Ravenclaw pride!




Hyvännäkönen työntekijä ja kaksintaistelukerhon ottelutasanne ;)

Meidät häädettiinkin aika pian eteenpäin Suuresta salista, ja jos tunsin siellä jo olevani melko lailla "overwhelmed" niin, siinä ei todellakaan ollu edes puolta vielä siitä, mitä oli tulossa.
Seuraavaksi esillä oli joulutanssiaisten rekvisiittaa, puvustoa, peruukkeja...




AAAaa ♥


Iseeviot-peili! (Mirror of Erised)

Mullakin yksi kuvassa näkyvistä :)

Kaikkien yksittäisten rekvisiittojen ja pukujen lisäksi tässä hallissa oli muutamia kalustettuja tiloja, jotka oli kans tosi kivoja :) Ne oli jotenkin niin "autenttisia" ja käytetyn näkösiä. Ja monissa oli myös liikkuvia osia!

Rohkelikon poikien makuusali

Taikajuomaluokka, jossa oli mm. itsestään hämmentäviä ja savuavia kattiloita!

Rohkelikon oleskeluhuone (Common room) ja roolivaatteet Azkabanin vangista

Sairaan hieno heiluri, joka on keskipisteenä mun lempielokuvassa Azkabanin vanki. Ja se siis heilui koko ajan puolelta toiselle.

Nouseva portaikko Dumbledoren toimistoon

Dumbledore's office


Osa käytävien "tauluseinistä"

Lupinin itsensä pakkaava matka-arkku ♥


Noin puolessa välissä ekaa hallia olen vissiin tallentanut itelleni aikatiedon. Meidän kierros alkoi siis kuvien aikaleimojen perusteella 15:30...

Lisää kalustettuja tiloja! Tämä siis Weasleyn perheen keittiöstä.


Tollasia kalustettuja tiloja oli siis myös Hagridin mökistä ja Dumbledoren toimistosta, mutta ensimmäisestä mulla ei ollu tässä kuvia, Dumbledoren toimistosta ei ollu kuin muutamia yksittäisiä yksityiskohtia!

http://www.brickshelf.com/gallery/Deb8or/MoMWIP/ministry-of-magic.jpg

Pinkkiä ja kissatauluja... Jaiks.


Demonstrointi siitä, miten Suojelius-eläimet tehdään


Toi jätkä on sairaan creepy! 

Tuolla ekassa hallissa oli vielä paljon muitakin lavasteita, mut ei ollu millään aikaa eikä energiaa kuvata kaikkea! Olin jo ihan pää pyörryksissä tän ekan osan jälkeen, kun halusin kuvata niin paljon, etten ehtiny esim. keskittyä kauheen paljon mun digital guideen, kun sielläkin oli niin paljon kaikkea materiaalia :D Tuli ihan semmonen fiilis, et tuli liikaa informaatiota kerralla. Onneks kuitenkin sain jonkin verran aika hyviä kuvia, ja ehdin edes vähän katella ympärilleni muutenkin, kun kameran läpi. Siistejä juttuja oli vaan niiiiiin paljon!
Tässä osassa oli myös se semmonen siisti lentojuttu green screeniä vasten, mut päätin jättää menemättä sinne :P 

Btw, jos kyseinen paikka kiinnostaa, lisätietoja studioista, kierroksista ja hinnoista ym. saat täältä


Ja pian nähdään postauksen kakkososan merkeissä!



Ei kommentteja: